Minnesstund på stacken

Idag så har det varit minnesstund på stacken för en flicka som gått bort. Igentligen kännde jag henne inte, men jag jobbade så jag blev där ändå. Vilket kändes bra. Att man visade något form av stöd, att man faktiskt är en människa med empati.
Kan lungt säga att de var bland de värsta jag varit med om ca 100 st människor som var där och grät. Tände ljus och gav blommor för att hedra henne. Måste säga att de rörde mig djupt, som den empatiska människa jag är så fick jag så klart tårar i ögonen och tankarna snurrar i huvudet. När jag själv vet hur det känns att förlora någon på ett sådan sätt, jag förstår deras sorg och blev påminnd om hur de själv var när jag befann mig där.

En händelse som chockade gällivare. De jag såg idag så var denna flicka mycket mycket älskad och omtyckt.
Det känns väldigt tragiskt, ett helt liv i spillo en flicka på bara fjorton år. Det gör ont i mitt hjärta.

Vila i frid.

Inte tid.

Dom senaste dagarna så har jag inte hunnit blogga, tiden har inte funnits. Ska försöka göra det lite bättre senare. För tiden finns ännu inte riktigt.

Ensam, iaf nästan.

Idag orkar jag inte med någonting, pencilinet gör mig tröttare än tröttast och orken finns helt enkelt inte. Det värken i hela kroppen och igentligen skulle jag bara vela dra täcket överhuvudet och dö.
Tänkte kolla film men Malin och Sandra, men insåg att jag inte kommer att orka. Inget vidare att sitta där och vara trött och dryg. Andreas ska ut på krogen, vilket gör att jag får en kväll helt själv.
De känns faktiskt ganska skönt, eftersom det var längesen jag var helt ensam en lördag.(Kan inte minnas när faktiskt) eller helt själv och helt själv kommer jag nog inte bli. Mamma föreslog att vi skulle titta en film så antagligen kommer de bli så.
Jag önskar jag fick mer tid för mig själv faktiskt. Alla människor skulle nog behöva det, vet inte hur många gånger jag bara önskat att den/dom som varit hos mig bara ska gå. Inte för att jag inte vill ha deras sällskap, utan för att jag bara vill vara själv och få rensa tankarna.


Hundar

Om de blir att flytta till Grans, så måste jag självklart skaffa mig en hund för att göra min utbildning fullständig. Vilket jag knappast ser som ett minus, har velat ha hund länge och jag vet klart vilket jobb det är. Men de är inget som jag ser som ett problem.
Gjorde ett test på Pedigree och de hundar raser som skulle passa mig bäst visade sig vara Japansk spets eller Sheetland sheepdog.
Vilket är hundraser jag funderat på tidigare och de roligaste är att min granne föderupp Sheetland sheepdog och Malins granne också. :) Måste läsa på mig lite mer och se om jag kommer in på grans. Sen så hoppas jag verkligen på att jag kan flytta in en liten hund hos mig.



Bilder lånade från google

Gymnasievalet.

Alla funderar, vi har pratat och diskuterat 1000 ggr. Vad ska vi välja? Vad vill vi bli? Är det någon som igentligen vet? Nej, jag tror inte det.
Men jag vet iaf vad jag ska söka. Naturbruks med hundinriktning.
Har bokat in studiebesök den 25 januari då jag och mamma ska kolla läget där på Grans. Fast igentligen är jag inte säker, men de känns bra. Som ett roligt val, inte för att jag vet om jag vill jobba med det. Det spelar faktiskt ingen större roll vad man läser på gymnasiet och trivs jag inte så hoppas jag bara av.
Mitt mål är att läsa till högskolebehörighet sen får vi se vad som händer.. kanske jag vill jobba inom hund, kanske jag blir advokat? Jag vet inte, tiden får utvisa.

Kommer iaf slippa Gällivare och det känns som de viktigaste.




Sjuk uppdatering.

Gick till farbror doktor idag, dock är inte min doktor farbror. Hon tog massa blodprover och sånt för att kolla hur det står till med mig igentligen. Blev iaf satt på att äta pencillin och så får vi se hur det blir. Blir väl fortsatta provtagningar som vanligt för att reda ut massa frågetecken. Tyvärr verkar inte alltid svaren infinna sig.

Det känns verkligen surt att de inte finns något att göra åt smärtan. Bara leva med det. Snälla skicka mig till carlgrens och kör mig i köttkvarnen de skulle vara underbart.


Sjuk.

Ja, underbart nu är jag sjuk igen... Varför jag? har varit sjuk till och från i 4 månader snart. Usch!
Orkar inte skriva något längre, väntar på Andreas som har klippt sig. Ska bli spännande att se resultatet.


Grattis i efterskott till honom, han fyllde 20 år igår!

Hemma från Aggala

Kom nyss hem från Aggala, tråkigt. Vi velade igentligen stanna en natt till men vi hade inte med oss mat, så de blev bara att åka till Gällivare igen. Att vi inte tänkte på det tidigare. (surt)
Vi hade verkligen en helmysig dag. Vi träffade lite av Andreas släkt. Fikade hos hans mormor och morfar som jag aldrig träffat tidigare, men dom är lika trevliga som resten av hans familj.
Vi var också och såg scary movie hos hans kusin Malin. Som visade sig vara en väldigt pratglad männiksa så vi babblade på och Andreas fick inte en syl i vädret.
Hahaha, ibland tycker jag verkligen synd om honom som måste lyssna på allt mitt surr.
Annars så lagade vi indiskt, spelade alfapet, massa mys, pratade och skrattade som vanligt.

Är verkligen nöjd att vi åkte dit och som det ser ut nu så kommer vi åka dit väldigt snart igen.

Grattis till min mamma som blir 48 år idag! =)



Sjukt skön låt.

Underbart att sova hela dagen.

Dagen har bjudit på en hel del sömn, Andreas och jag bestämde oss för att bara ta de lugnt idag. Vi vaknade vid halv 1 eller ja, Andreas vaknade sen försökte han väcka mig i 1 timme minst.. Vi skulle igentligen fara och fika, men de blev att ligga kvar i sängen till halv 4 då mamma kom hem och lagade hemma gjord pizza. Mums!
Efter att vi ätit oss väligt mätta så skulle vi kolla en film, Pirates of the caribbean 2. Efter 10 minuter så sov jag igen och sov bort hela filmen, Andreas försökte väcka mig utan större resultat. Gnällde bara på att jag var så trött och somnade om igen. Vaknade lagomt till eftertexterna, så himla typiskt mig.
Resten av kvällen ska jag umgås med pojkarna bara och ta de lugnt, kanske sova lite till ;)




Imorgon ska vi åka till Andreas stuga i Aggala, vad vi ska göra där är ännu ett mysterium för mig.. Men de blir säkert bra.



Bjuda på bild, shit jag e snygg i keps ;)  min hand ser lite missbildad ut hahah.


Bilder

Mer bilder från tjejkvällen ^^


Lögner och naglar

Träffade i går en kompis som jag inte träffat på ett bra tag, vi surrade en massa och spelade när och fjärran. Fick veta en massa pinsamma lögner, usch va hemskt att vissa människor lever i en falsk verklighet som dom hittat på. (tråkigt att dom inte kan vara sig själva, antagligen är sanningen för jobbig) Patetiskt att personen ljuger för mig och försöker göra mig svartsjuk. Den människan skulle bara veta att jag sitter hemma och skrattar och att många i min närhet också gör det. Man kommer ingenstans på att ljuga, sanningen hinner i kapp en förr eller senare.

Limmade också på lösnagalar i går, tycker att långa välskötta naglar är bland de snyggaste som finns. Dock gick mina av nyss och kände för att unna mina själv lite. Har inte använd lösnaglar förut, bara när jag var jätte liten och lekte.
Lite ovant i början men nu går det mycket bättre, de känns verkligen fräscht och elegant.



Naglarna kommer från märket Brodway nails är medium längd och kostade 110 kr. 


Ny design

Olivia hjälpte mig med designen. Tyckte de blev super bra :)

Olli du vet att du e bäst <3


Förhållanden

Vaknade nyss, Andreas steg upp tidigare för att fara och träna.
Vi somnade väldigt sent i går igen, vi låg och pratade och skrattade hela natten och somnade runt 4 halv 5 tiden kanske?
Jag tror aldig jag mått så bra av en människa som jag mår av Andreas. Han är så positiv och får mig alltid att rycka upp mig, vi skrattar ofta och han säger massa smarta saker. Vi kan prata om allt och jag litar verkligen på honom. Jag känner att han faktiskt bryr sig på riktigt och ser till mitt bästa. Så olikt de jag hade förut.
Vi har inte varit tillsammans speciellt länge bara lite mer än en månad, men de känns som att vi har delat en evighet tillsammans.
Saken är att vi kännt varandra och umgåts flera gånger i veckan de senaste halv året, jag ångrar inte de minsta att jag faktiskt tog tag i alla mina känslor och gjorde som hjärtat vela. Vilket blev mycket bättre, för att göra något man inte riktigt trott på är inte det bästa. Jag insåg att förhållande handlar om att våga, jag vågade ta steget ur ett gammalt och in i ett nytt. Jag är stolt över mig själv att jag äntligen vågade, synd att jag väntade så länge.


Kväll med de bästa!

Har nyss tagit mig den underbaraste duschen på länge, var längesen det var så skönt att duscha.Tjejerna gick nyss hem. Som vanligt så blev det en massa skratt, prat och flum. Vi åt både förrätt och varmrätt på resturangen, dregglade över Jonny depp i Pirates of the Caribbean (åh gud han e så het) och sjöng Singstar. Malin och jag insåg att vi har en helt underbar hårdrockröst ;)
Nu längtar jag efter att få krypa ner i sängen brevid Andreas och sova flera timmar :)



Här kommer några bilder från kvällen, lägger upp fler senare för måste nog vara lite social med Andreas (han ser lite less ut)


Tjejkväll

Ska ut och äta med tjejorna vi har bokat bord på nittayas thai kl 5. Sen blir de att titta film hemma hos mig och snacka en massa skit. Ska bli super kul! har verkligen saknat en helkväll med de roligaste och skönaste människor jag känner  =D


Om att blogga.

Om att blogga, de är något jag försökt göra 2 ggr tidigare. Så nu äntligen ska jag försöka göra de 3:dje gången gillt?

Varför jag vill blogga är många olika anledningar, mest för att jag gillar att skriva av mig, för att dela min åsikter med andra. Sen om ingen läser de gör mig inte så mycket. Jag vill skriva bara för att få skriva + att jag känner att jag har tid för det.
På senaste tiden har jag verkligen fastnat för att läsa andras bloggar. Jag tycker det är hur mysigt som helst att bara få koppla av och få en inblick i andras liv.
Sen blev jag så inspererad av att läsa andras bloggar och att de kanske skulle vara något för mig också.

Så nu gör jag ett försök så får vi se hur det blir. Kommer bli bättre design och sånt senare när jag kommit igång.




Lägger upp en liten ego bild också ;)

RSS 2.0