½ år

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i ett halv år, endel tycker att shiit va länge, andra säger redan? och andra tycker att det känns som vi varit tillsammans mycket längre.

Jag tycker att det känns som att vi varit tillsammans en hel evighet, men jag tycker också att 6 månader är ingenting. Lite lustigt de här egentligen.. varför tar man den dagen då man officiellt blev tillsammans? Vi sa att vi var som tillsammans den 25 november. Men.. alltså jag tyckte vi var de före hehe.

Hur firar vi denna hyfsat oväsentliga sak? Jo vi gör inget alls ;)



17 maj

Tänker inte ursäkta mig för att jag inte bloggat på några dar, alltså ingen ursäkt eller gnäll på att neej, men gud vad jag varit dålig som inte bloggat.  Jag kände inte för det och jag har varit upptagen med Andreas så då struntade jag helt enkelt i att blogga. Jag bloggar för att jag tycker de är kul och inget annat.

Gjorde ni något speciellt under kristihimelsfärdshelgen? Själv har jag bara varit med Andreas, han har varit hemma i hela 4 dagar och gud va mysigt vi haft det. Det är ganska bra egentligen att han är borta eftersom man får sakna och det känns som vi kommit varandra mycket närmare. Konstigt va? att man kan komma närmare när man är borta. Han åkte i morse och kommer hem på torsdag kanske? Jag börjar vänja mig vid det och att vara utan honom är rätt skönt fast nå sliter de lite på hjärtat ibland.

Nu är det förresten bara 9 dar kvar till Göteborg!


Pizzabullar

Idag har jag varit duktig och bakat pizzabullar. De kanske låter lite lustigt, det är som kanelbullar fast med skinka/ost, tacofärs, soltorkade tomater eller va man nu vill ha i (jag tog skinka/ost denna gång) Jag gillar ju som sagt att laga mat och baka. Men det blir ännu roligare när familjen står runt mig med stora ögon och längtar tills de blir klart.

 

Du är de finaste jag vet <3


If you're not the one

En riktigt bra, hyfsat gammal låt. Men jag har aldrig fattat att den var så bra för än jag hörde den i en annan verson på youtube igår. För allvarligt, jag blir helt leds på mixmegapol som spelar sönder låtar.

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?

I never know what the future brings
But I know you're here with me now
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?

I don't know life so far away
But I know that its just a trip
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I'Ve build my home with
I hope I love you all my life

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

'Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And though I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?



När ska jag lära mig?

När ska jag lära mig att inte dra på saker och ting? Varför gör jag det gång på gång på gång. Jag måste ju allvarligt talat vara dum i huvudet på riktigt.



Slänger in en riktigt bra låt.

Avslutningsklänning + skor

Idag kom äntligen klänningen jag beställt. De tog typ 2 månader om inte lite mer, är iaf nöjd och den är jätte snygg på fast den var lite stor. Tog den i S och hade lugnt kunnat ha den i XS men aja, så mycket syns det inte. Den är verkligen svår att få en bra bild på, men försökte så gott jag kunde.



och en liten sneak peek på mina skor ^^



Jag vet att ni älskar mjukiskläder + klackskor.

Men!!

Nu ska jag gnälla, fy vad jag vill bara gnälla och gnälla.. Tycka synd om mig själv. Idag ska jag dra täcket över huvudet och dö lite. Allvarligt, fick åka in på lassa i lördags pga Allergi då de svällde i tungen + halsen. Nu för dryga en halvtimme sen hände det igen! Vad är de för fel på mig? Jag börjar bli hyfsat leds på alla mina sjukor. Får hoppas på att svullnaden går ner nu och att jag inte blir helt hög av medicinen så jag kan gå till skolan idag. 

Nu drar jag täcket över huvudet och dör ett bra tag!

En sak jag älskar

Det finns en sak jag totalt älskar när de kommer till hudvårdsprodukter. Det är Body shops coconut body butter, den luktar så gott och konsistensen är tjock och ljuvlig. Man blir så mjuk i huden och den får ett fint lyster. Jag gillar bodyshop överhuvudtaget och tycker deras produkter är helt fantastiska. Något jag verkligen rekommenderar är en bra hudkräm + en bra scrub som man använder när de behövs. Bättre att lägga ut någon krona extra på bra produkter som är dryga och funkar än på motsatsen.



Bilden är från bodyshop.se

Balen

Jag läste just ett inlägg på en blogg som handlade om hysterin om balen, finner mig själv i den just nu och hon sa också att det är så många som tappar sin egen stil vill ni läsa mer så hittar ni den här http://junesabstracts.blogg.se.

Så jag började fundera, är min klänning min stil? Är det verkligen jag? Jag tror faktiskt det. Jag lär vara den enda människan på hela balen som har en långärmad, knälång fluffkjolad, grön klänning. Det bästa är att jag valt själv hur den ska se ut, tyget och att det finns ingen annan som kommer ha en likadan.
Till den ska jag matcha med silver. Det kanske låter lite lustigt, men jag vill att det ska se unikt och eget ut men ändå elegant, och jag tror att det är precis de jag kommer uppnå. Klänningen är figursydd efter mig. Klänningen är inte klar ännu men kommer komma någon vecka innan balen. Om det ser lika bra ut som det gör i mitt huvud så kommer de bli perfekt!

<3


Långdistansförhållande?


Jag tror att jag på senare tiden fått mer eller mindre ett långdistansförhållande. Hur ska jag ställa mig till det? Jag vet inte. Under den senaste månaden har jag träffat Andreas max 9 ggr om ens det. Pga. att han jobbat och nu att han rest bort.  Han kommer hem på torsdag och träffar mig antagligen fredag, lördag, söndag (om inget annat kommer ivägen) Sen kommer han säkert fara iväg och jobba på något ställe. 
Men det kan möjligen hända att han ska borra i Gve. Fast när han jobbar hemma så träffas vi knappt heller aldrig eftersom han jobbar 12 timmars. Sen efter jobbet ska han äta, träna, duscha och filosofera ett tag.  Skillnaden då är att vi  oftast sover tillsammans. Men träffas gör vi kanske 2-3 timmar varje kväll.

Jag vet att det är precis det här som väntar mig till hösten, fast då kanske vi inte träffas vissa helger alls. På nått sätt känns det helt okej. Visst nå hade jag hemskt gärna haft han hos mig hela tiden. Men jag gillar all tid jag får för mig själv, för tjejerna och för Iriz. Jag älskar det här samtidigt som jag hatar det. Tiden då Andreas är borta känns allt okej och som att jag skulle klara mig utan honom. Men när jag väl träffar människan så vill jag aldrig någonsin släppa taget.

Men jag känner mer och mer att det kommer funka perfekt mellan mig och Andreas till hösten trots att vi kommer vara ifrån varandra. Dock kommer jag nog gråta en tår eller två när vi måste skiljas åt.



2010

Jag vet att 2010 kommer bli det bästa året på länge. Slutar nian, ska troligen flytta, göteborgs resa med tjejorna av det jag bara vet nu. Men det bästa som kunde hända har redan hänt mig. Fast på sätt och vis så avslutades också 2009 med dessa saker.

Andreas var det bästa som hände mig 2009 och har varit bland det bästa 2010. Han är min absoluta bästa vän och jag ångrar inte att jag valde som jag gjorde. För det var allvarligt talat det bästa jag gjort på länge och det gjorde att mitt liv fick en radikal ändring till de bättre.

Men det som gjort början på 2010 till världens bästa är ändå Iriz. Jag lovar att det finns ingen som tycker om mig så mycket som hon gör. Jag är nog hennes livs stora kärlek. Hon vände mitt liv upp och ner. Med en massa kisstorkande, bitmärken och ansvar, och det är jag så himla glad för :)
Jag är susanne evigt tacksam, att hon valde mig till valpköpare och att hon valde Iriz hem till mig. Jag är också pappa evig tacksam som gjorde det möjligt att hon flyttade till oss, det är de bästa du gjort för mig någonsin


Jag blir uppäten och sönder pussad


Nyttiga tag

Nu säger jag stop till godis, chips, skräpmat, läsk, kakor, glass m.m. Tills jag åker till göteborg och sen efter det fram till sommarn. Jag har aldrig varit någon socker människa men nu börjar jag bli. Går runt och är sugen på att massa kraffs och jag tycker de blivit en ful vana. Så nu är det noll-tolerans med sådant. Fast ja, inte helt eftersom Andreas familj typ tvingar mig att äta fikabröd. Så en bulla hos hans mormor och morfar som vi typ aldrig hälsar på måste jag nog offra.

Så istället för onyttigheter blir det frukt färsk och torkad, grönsaker, mineralvatten (loka), honung och det bästa jag vet. Passionsfrukts fil från verum med special K flingor.


Recept på cookies

Fick en förfrågan om jag kunde lägga ut receptet på kakorna jag gjorde när jag fyllde år.


Non-Stop chocolate cookies
(ca 24 stycken)
125 g margarin
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4½ dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 liten påse Non-Stop (jag köpte Dr Oetkers små Non-Stop denna gången)

* Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en matberedare, så att det blir en krämig smet.
* Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en seg massa.
* Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar klädda med bakplåtspapper. Lägg ca 12 kakor per plåt och låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum. Kakorna flyter ut vid gräddningen.
* Placera 5 eller fler Non-Stop-knappar på varje kaka.
* Grädda kakorna i 175-graders ugn i ca 15 minuter och låt dem sedan svalna på ugnsgaller.

Kakorna kommer att vara mjuka när du tar ut dem. Men det stelnar sedan när dem svalnar.



Receptet hittade jag på någon internetsida, kommer inte ihåg vilken.


Längtar!

Åhh, jag längtar som en tok till sen 27 maj. För då åker jag och tjejorna till göteborg! Ska bli så himla sjukt kul! Vi har jobbat på stacken i snart ett år, och längtat som galningar sen vi började. Men nu äntligen så ska vi åka! Jag räknar dagarna och kan nästan inte tänka på annat än just liseberg och shopping.


Känner på mig att det här kommer bli en resa att minnas!



Bilden är från förra sommaren då jag var på Liseberg med Jesper och hans familj.

RSS 2.0