Snart

Idag och igår kväll har jag städat, möblerat om och rensat i mitt rum. Trots att jag mått skit. Måste ju passa på innan jag får fullt upp.
Nu känner jag verkligen att de börjar bli på riktigt, att snart kommer hon faktiskt. Väldigt väldigt snart. Jag är överlycklig men samtidigt väldigt nervös. Det är ett så stort ansvar, men det kommer bli kul.
Har ställt fram en av maltes alla gammla valpbäddar, en brun en ganska liten som hon kommer växa ut direkt. Tur att jag fått en stor biabed av Anders och siv. Sen ska jag köpa en ny, en rosa när hon slutat tugga.

Ska hämta henne på lördag morgon, men åker ner redan på fredag och så bor vi en natt hos pappas kusin Annki. Hon är verkligen världens mysigaste och jag saknar henne ofta då det är så sällan vi syns. Men jag hoppas verkligen att det blir mer i framtiden.

Mitt liv är så spännande *HOST*

Okej, det känns som om något typ slaktat min kropp. Jävligt härligt dock känns det lite bättre idag och imorgon ska jag kliva upp klockan 6 och var hurtig med en promenad till skolan.
Mitt liv är ju så galet intressant, idag har jag legat död på soffan hela förmiddagen och knaprat piller.
Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem från konsum så jag kan slutföra middagen. Det blir tonfiskgratäng med sallad.
Senare ska jag nog lura med mig både hunden och pojkvännen ut på en lugn promenad i kylan. Förhoppningsvis orkar jag också elda i bastun så jag får en riktig mys kvällen, sen ska jag slänga mig i sängen med flugornasherre på magen. ;)

4 generationer


Enya (Darla, Mamma), Inez, Kira (Ariel, Mormor) & Keija (Mormors mor)

Jätte roligt att uppfödaren skickade denna bild till mig, måste nog rama in den.
 Nu är det bara en vecka kvar tills vi ska hämta Iriz :)


För övrigt så har jag åkt på någon form av magsjuka, inte kul.

Flickan med rosa halsband.

Om 11 dagar flyttar Inez flickan med rosahalsband hem till mig. Har nu bestämt mig för att hon ska heta Iriz. Fast det känns lite fjortis att stava med Z. Men jag vill att hon ska ha den stavningen så då kan folk tycka att jag är hur fjortis som helst.. vem bryr sig?

Gällivare är ändå så trevligt, alla går ju runt och tror en massa saker om en och missuppfattar och ljuger. Mycket trevligt eller vad säger ni folket?

Aja, nu lämnar vi det och fokuserar på lilla sötnosen. Har varit och köpt ett halsband till henne. Blått med rosa hjärtan på. Fast hon kommer växa ut det direkt, men måste ju börja någonstans. Tur att valphalsband är så billiga. Ska också iväg till veckan och köpa ett koppel, har hittat ett jätte gulligt. Fast det kommer hon också bara kunna ha ett tag. Sen ska jag köpa ett bättre och dyrare när hon blivit äldre eftersom "kroken" är förstor just nu.



Lilla skrutt hunden, 6 veckor och 6 dagar är hon på bilden.

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, om nu någon har lyckats missa det.
Av Andreas fick jag 3 stycken mörkröda rosor med glitter på. Helt underbara, han är för söt pojken min.

Det var helt totalt fucking omöjligt att ta en bra bild då min lins på något sätt blivit kladdig och de går inte bort, någon som har ett tips?


Jag är slut.

Har nyss varit på långpromenad med Malte, tagit mig en dusch och nu är jag allmänt slut. Fast på ett skönt sätt. Fast jag tror Malte blev tröttare än mig, för han flåsade som en tok och gick och la sig när vi kom hem.
 Just nu väntar på att Andreas ska duscha klart så vi kan beställa pizza, min mage kurrar.

Igår var det Bullriding på Stacken, eftersom vi jobbar där så var vi såklart på plats. Det var jätte kul faktiskt och svårt. Ska lägga upp nån bild senare, så ni får se mina skills *HOST*

Imorgon är det alla hjärtans dag, självklart har jag köpt något till Andreas :) Jag kan inte låta bli! haha

Gulligt halsband

Hittade detta super söta halsband hos Cocco.se




Just nu är de sjukt drygt att jag sparar pengar :/

Ny hårfärg


Blev lite impulsiv och bestämde mig igår kväll för att färga håret. Så efter skolan idag skred jag till verket.


Nationella

Idag skrevs första delen av nationella, puhh. Skönt att ha de avklarat. Fast de väntar ju hur många som helst till.. usch. Sen att skolan inte ens ger en ledigt efteråt? Vad är de för fel på Tallbacka?

Uppsattsen skriver vi på torsdag, jag kommer ha sån träsmak efter att ha suttit non stopp i 2 timmar. En positiv grej är ändå att vi får äta, då kan man filosofera på lite annat. Fast tiden kommer nog inte finnas.

Nu är det bara 17 möjligen 18 dagar kvar tills jag får hämta min bebis! Känns som en hel evighet, kommer tjata paj om denna lilla vovve i typ 10 år framöver.


Bebisar

I lördags var jag och tittade på valparna i skellefteå, uppfödaren var jätte mysig och allt kändes jätte bra. Så sista helgen i februari blir jag "mamma" till en liten tjej.
Vet ännu inte vem det blir, för det är inte jag som väljer men de står mellan två tikar. Ines (rosa halsband) och Ida (orange).
Kommer inte ha kvar kennel namnet, och just nu så lutar det mot Doris eller Iriz.


Tjejorna



Inez


Ida


Alla sex valpar



Kärleksförklaring eller nå?

När jag tittar mig i spegeln nu så känner jag nästan inte igen mig själv. Framför mig står en självsäker tjej med lysande ögon. Äntligen är hon tillbak hon jag saknat så länge.
Den riktiga Annelie, hon som står på sig och som vågar vara den hon är. Som oftast är positiv och inte hänger upp sig på små saker. Hon som är mitt riktiga jag, det är henne jag vill vara. Andreas plockar fram den sidan av mig, han får mig att vara mig själv.
Jag behöver inte längre stå någon annan till lags och vika mig undan för att slippa bråk.
Jag vet att Andreas gillar mig precis som jag är, utan att vela ändra på mig.
Han gillar att jag är helt totalt störd, han svarar på alla min knäppa funderingar. Han skulle aldrig någonsin vända bort blicken och sucka för att jag än en gång funderar på varför tänderna inte blir missfärgade av blå tandkräm. Han ser iställer på mig med ett stort leende, garvar och säger "va söt du är". Då rodnar jag som världens fjortis och fnittrar som en ännu värre.
Jag behöver inte längre få en bekräftelse att jag är älskad, för jag tvekar inte en sekund på Andreas kärlek till mig. Man ser det på honom, hela han lyser när han ser på mig. Han ser på mig väldigt speciellt så som han inte ser på någon annan. Som att jag vore en skatt eller det mest fantastiska han någonsin sett.
Tänk att han tycker om mig trots att han känner mig på riktigt, hjälp!
Men det bästa är nog ändå att han är min pojkvän och att han vill dela sitt liv med mig. Nej, det bästa är att han är min absolut bästa vän som jag vet att jag kan lita på. Vilket han faktiskt också var innan vi blev tillsammans.

Andreas fan vad jag älskar dig!




Nu var faktiskt inte det här meningen att de skulle bli en kärleksförklaring, men de bara blev. ^^


Snygga kjolar



Sist jag var i luleå så tittade jag på dessa två kjolar från Monki, sjukt snygga iaf. Måste försöka köpa minst en av dom när jag åker till luleå nästa gång.

Bebisfeber.

Jag är så ivrig, längtar så till lördag. För då sätter Pappa, Andreas, Beccy och jag oss i bilen och kör ner till skellefteå. Vi ska nämligen titta på bebisar :) Små Irish softcoated wheaten terrier valpar. Så förhoppningsvis så blir jag "mamma" i slutet av februari! Jag kan nästan inte sitta still och pratar inte om något annat. Känns så himla roligt, fast jag ojjar mig lite för alla kisspölar jag måste torka upp och att kliva upp tidigt. Men vad gör man inte?

Har ännu inte bestämmt mig om de blir en tik eller en hane, vi får helt enkelt se.

Vill ni titta på valparna så finns dom på

www.guldkvistenkennel.se

Andreas <3 Annelie




RSS 2.0