Jag älskar att läsa bloggar

Jag älskar att läsa bloggar, just för att man kan glömma bort sitt eget och mysa in sig i någon annans liv. Man får veta om deras problem, tankar, outfits, mat ja allt som man bloggar om. Det är rofyllt och man inser att ens eget liv kanske inte är så pjåkigt iaf. 
 

Nu ska jag bege mig ut i köket och koka ihop lite middag.

du!

Finns det någon som kan göra mig glad, så är det du. Du får det att kittlas í magen och får hjärtat att hoppa ut genom fönstret. Du gör mig svag i knäna så jag nästan ramlar ihop som en hög på golvet, men du plockar alltid upp mig igen. Jag trodde att jag hade varit kär tidigare, men jag hade visst fel. Att vara kär är något jag först har fått känna på nu. Killen.. du gör mig knasig.


Thailändsk soppa

Väntar på att Andreas ska komma hem så jag får äta middag. På spisen står nämligen thailändsk kyckling soppa eller TOM KA GAI som den heter på thailändska.
Mamma har åkt ner till skolan och bosse jobbar eftermiddag så det Iriz och jag är ensamma på kvällarna tills onsdag eller ja, Andreas är ju här ibland så.
Tycker det är fantastiskt skönt att bara få vara själv, laga egen mat och göra vad som passar mig.


Tävling

För skojjs skulls så tävlar jag på nelly... jag skulle inte ha något emot att ha en sån söt bikini ^^



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Luleå

Åkte till luleå i fredags för att shoppa och mysa med pojken min. I fredags var vi och såg Alice i underlandet snacka om bra film. Precis i min smak och Jonny depp MUMS! Han är t.o.m snygg som galen hattmakare med orange hår. Jag är kär <3

Idag har vi bara shoppat en massa sprungit i affärer och haft oss. Blev inte så super handlat men lite iaf :)

  • Bikini
  • Nytt halsband till Iriz (rosa ofc)
  • Vit hood
  • Lång skjortblus

4 månader

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i 4 månader, men det känns som mycket mycket längre. För mig är 4 månder ingenting. Det beror antagligen på att jag haft ett förhållande som varade i 2 år. Men för 2 år sen när jag och Jesper just blivit tillsammans så tyckte jag att shit " att vi varit tillsammans så här länge".
Då var jag 13 och 4 månader var en hel evighet. Nu är 4 månader inte ett smack och jag känner att jag fortfarande inte känner Andreas trotts att jag umgåts med han nästan varje dag i snart ett år. Kommer ihåg att jag tyckte jag visste allt om Jesper runt den tiden.. *SUCK*
 
Jag behöver mer tid, för vårat förhållande är nytt, det är spännande, roligt, underbart. Precis så som det ska vara.. ibland tänker jag att vi borde kommit över super nyakära fasen.
Visst har den lagt sig lite men den är fortfarande extrem. Sen slår det mig Hallå. det är bara 4 månader, 4 ynka månader. Ingen tid alls.. Vi ska vara så här. 2 år för mig var inte lång tid. Bara jävligt onödigt att jag slösade den tiden på Jesper..

Men en sak är jag nästan säker på och det är att om 4 månader till alltså i Juli så har jag fortfarande Andreas i min hand.

-

Blev ingen skola idag heller, kunde inte sova under natten. Inte en blund, jag bara klagar men fan jag mår inte alls bra :/ Så jag får klaga och gnälla tills jag blir frisk. Men imorgon då måste jag till skolan.. Tur att jag iaf haft skolarbete hemma under tiden.

Äntligen

Nu äntligen efter snart 2 veckors sjukdom så börjar krafterna komma tbx, snacka om att jag blir glad. Så skola imorgon för mig och konstigt nog så längtar jag nästan.


En liten hemlighet

Jag har en last, eller ja last är kanske inte rätt ord.. beroende? fixering? jag vet inte..

Jag älskar fina underkläder, helst i spets. Min garderob kryllar av dem, massa massa fina små under i alla möjliga färger och material. (mest spets dock) Skulle jag börja räkna på hur många par jag har och hur mycker pengar jag lägger ut om året på underkläder så skulle jag skämas. Jag är helt klart en "märkes bög". Jag skäms nästan att säga det, men jag lägger lätt ut minst 100 kr på ett par trosor? Det är en lyx som jag unnar mig, kanske en lite ovanlig lyx. Men jag mår dåligt av fula, missfärgade, illa sittande underkläder.

Crossover Bralet SEK 449, Hanky Panky - NELLY.COM

Det jag suktar mest efter nu är detta underbara sett från Hanky panky. Men 500 för underkläder? Ja, varför inte.. men köper nog den i smyg så jag slipper "skämas"

Semester?

Sitter och tittar på resor utomlands, jag skulle kunna ge min högra hand för att få åka bort ett tag. Men som det ser ut nu så kanske det blir en resa efter skolavslutningen. Cypern kanske skulle vara något? Åker jag med pappa så behöver jag ju inte betala själv och det gillas ju.
Fast egentligen hade jag bara velat ligga på stranden med enbart Andreas brevid mig. Men det får nog vänta ett tag tills jag har lust att lägga 10.000 kr på en resa för 1 vecka. Då står jag hellre ut med familjen + Andreas. Men ett eget hotellrum är ett måste annars blir man ju helt galen.


Shit va mysigt!


bilden är från googel bildsök

Musikcafé

Var musikcafé på stacken idag. Alla som var med var verkligen super duktiga! Skulle egentligen ha sjungit själv med på grund av allergin så kunde jag inte. (Min tunga är fortfarande helt biff) Presenterade iställer och seg som mitt huvud är så gjorde jag ju bort mig helt totalt, jag som alltid brukar komma på nått att prata om. Kände mig en smula löjlig. Men jaja.. liver går vidare. Allt slutade med att tröttheten och medicinerna tog över och huvudet pallade inte mer. Så jag ringde Andreas och åkte hem.

Varför kan inte jag få vara frisk?


men åhh

Jag börjar bli en smula understimulerad, dom där j*vla medicinerna gör mig trött och grinig. Andreas står knappt ut med mig och jag står inte ut med någon. Jag skulle lätt kunna bryta naken av vem som helst. Passa er om ni inte vill ha stryk.

Blöt hund



Har äntligen badat kisshunden, nu luktar hon lite mindre kiss iaf:)


Akuten igen

Blev akuten igår igen under kvällen. Ansiktet, tungan och halsen svullnade. Jag tror starkt att jag är allergisk mot färgämnen... Åkte in vid 9 och blev kvar till halv 12. Jag hoppas att det lägger sig nu och att jag får veta vad allergin beror på.

Måste äta allergimedicin som gör mig trött och små drogad... just nu fattar jag typ inget alls.

Bara för att

MIN hund är sötast ;)





...

När tankarna snurrar i huvudet och man undrar om man verkligen gjort rätt. Okej, kanske lite rätt har jag gjort iaf.. men kanske inte hela vägen. Men vem behöver alltid göra allt rätt för att det ska bli rätt? För ibland är fel lika rätt? Jag vet inte och det gör mig förvirrad. Men en sak vet jag iaf och det är att jag skulle kunna ge hela mitt hjärta och massa mer till dig. Men om det nu är rätt, de vette fan.


Klänning beställd

Har beställt klänning till avslutningen, alltså inte balklänningen (den syr min moster). Tänkte först ta en vit, men ja svart passar ju till fler tillfällen :) Kommer antagligen matchar den med en kort jacka och high heels.



Klänningen är från www.stylebystars.com

Lolita

Lolita för mig är en stil som ligger varmt om hjärtat. Det är kvalitet på kläderna, dom kostar skjortan och är en fröjd på ögat att se på.
Men det intresserar inte mig längre, förut var det de enda som gjorde mig glad.
Nu finns det så himla mycket annat. Jag har alltid velat sticka ut och vara udda. Men nu vill jag klä mig som "alla andra". Antagligen för att jag gillar modet som är nu.
Jag vet inte, känner mig en aning förvirrad.

Ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag kommer återvända till denna sockersöta stil. Men jag älskar den fortfarande.


Allergi

Åkte på en allergirektion och fick åka till akuten. Var det värsta jag varit med om på länge, först kliade det bara lite gran sen svälde hela kroppen inklusive tungan och jag fick extremt svårt att prata (mina lår var typ dubbelt så stors som annars) tur att jag gick till skolsköterskan och for på lassa annars hade det kunnat gå riktigt illa.

Är fortfarande svullen och de kliar sönder, men läget är iaf stabilt. Kommer också få fortsätta äta allergimedicin i en vecka till. Är så sjukt trött.. orkar inte skriva mer.





Bjuder på en liten bild ;)

Hyllad



Jag blev hyllad av Andreas på www.libress.se ;)


Dagens

Dagens humör: Väldigt glad faktiskt.
Dagens bästa: Att kunna lägga sig i sängen igen efter att varit ute med Iriz och mysa med Andreas
Dagens sämsta: Antagligen att Iriz kissade på golvet och slickade i sig resten... nice!
Dagens har gjort: Myst med Andreas hela morgonen och käkat lunch.
Dagens låt: Save tonight - Eagel eye cherry
Dagens borde: Plugga
Dagens outfit: Svarta byxor och vit oversize tröja från monki (egentligen är det bara en t-shirt som är förstor för mig)
Dagens bästa program: Har inte tittat tv än, får se om jag ens kommer göra det.

Jag blir knäpp

 Jag planerar allt i minsta detalj och blir helt galen när saker inte går som jag tänkt mig. Trotts att jag mår väldigt bra och känner mig lycklig. Så går allt som ska göras, bör göras och sådant mig på nerverna. Jag vet inte hur mycket mer jag pallar innan jag får ett sammanbrott.
 Allvarligt jag får ju fan inte bestämma nått själv heller, står jag och hackar morötter så är det någon som tar över. Jag får inte släppa ut hunden när jag vill, kan inte gå och lägga mig när jag vill för att jag jämt ska stå någon annan jävel till tjänst. Sen är jag också den sista personen som får veta allt och när jag väl säger vad jag tycker då är det minsann mitt fel. Ja inte fan lovar man något sådan viktigt att ta hand om min lillskrutta och sen helt plötsligt ska göra 100 andra saker. Visst, men säg fan till så jag kan skaffa annan hundvakt.

Jag önskar att jag bara skulle kunna få vara själv, bestämma själv utan nån som lägger sig i hela tiden.

Hur ska jag hinna?

Jag känner att jag verkligen skulle vela blogga, men jag har inte tid. Iriz tar upp all sin vakna tid och när hon sover så passar jag på att göra andra saker. Som att städa, laga mat, vila, ägna tid åt Andreas (just nu är han lite åsidosatt) och egentligen borde jag plugga också. Så när ska bloggandet komma in i bilden? Det får nog vänta ett litet tag till.




God morgon sverige

När man väcks kvart i fem av en valp som är så himla glad för att hon kissat typ världens största pöl på golvet. Då tänker man jaja, sånt händer väl. Men när man väl klivit upp och inser att hon klampat runt i hela härligheten och också skitit på ett par ställen.. Då suckar man tungt och tänker men vafan.
Saken är att visst det tar jag, men hur i helskott ska man kunna torka upp det när valpen i fråga är super glad att man är vaken? och man själv nu har kiss under hela fötterna?
Jo då släpper man ut henne för att få lite lugn och ro så man kan torka upp skiten utan att det finns en liten marodör som gör allt värre. Sen så tänker man nu har man löst problemet, hunden ute och jag kan torka kiss i fred så hämtar jag henne när jag är klar.
Nähä, men då blir hon så olycklig att hon ylar som en tok och väcker hela huset. Som typisk terrier hon är så blev hon självklart sur när hon inte fick leka med Malte när hon äntligen kom in. Så då gnällde hon lite till och tittade på mig med bedjande ögon att hon skulle få komma upp i sängen. Men jag stålsatte mig (har insett att hon snart kommer kunna hoppa upp i sängen utan problem, snälla låt mig slippa) Men nu har hon äntligen blivit tyst och somnat iaf ett tag. Men jag då? jo jag kommer ju knappast kunna somna om. Sen till råga på allt så luktar det fortfarande skit i precis hela rummet? God morgon sverige kan de bli så mycket mer underbart än så här?  

och alla gnäller om att valptiden ja den är minsann så mysig, hallå? är ni knäpp eller? Jag bara längtar tills hon blir stor.

Sånna här gånger funderar jag över om jag inte ska lämna bort henne, men jag vet att det är så värt det. För när lilla hjärtat mitt ligger på rygg och vill bli kliad på mage, när hon vill ligga och mysa i soffan och när jag tar upp henne i sängen på kvällen och sniffar på hennes mjuka valpluktande päls. och hon ligger så nära mig hon bara kan komma och nästan somnar. Då.. då är allt värt det.

Iriz


Lilla tjejen

Äntligen är hon här mitt lilla yrväder. Världens busigaste och sötaste ofc! Men hon är en bestämd liten dam som vet vad hon vill, typisk terrier. Men hon lyssnar faktiskt ganska bra på mig redan.
Saken är att hon kör slut på mig, jag tokar kiss ca 20 ggr om dagen. Men hon är min lilla finaste, min kisshund.

Jag har inte hunnit skriva något för tiden räcker inte till. Lägger upp bilder på henne så fort jag får tiden, alltså då hon somnat nästa gång. Om inte jag själv sover.

RSS 2.0