Dansen dag

Har varit och tittat på dansens dag, var jätte många duktiga grupper. Men olli du var nog en av det bästa. :)

Väntar nu på att Ante ska komma till mig, han har jobbat hela veckan så vi har inte träffats sen måndags. Jag längtar efter honom lite :)

Sandaler





Super snygga sandaler från dinsko.se, får hoppas att jag hittar dom när jag åker ner till göteborg. Sen hoppas jag också att dom passar på min lilla fot.

Simma igen.

Ska och simma med snyggingarna idag, men just nu väntar jag på att dom ska sluta. Är själv inte i skolan idag eftersom jag inte hade någon hundvakt. Fast hade egentligen velat gå dit, men Iriz är faktiskt viktigare än allt annat så jag stannade hemma.

Träningen har nu börjar ge reslultat! Har börjat få lite muskler och jag börjar bli lite slim nu haha.. Har tränat i lite mer än en månad och jag älskar att man redan ser och känner reslutatet. Men det bästa av allt är att jag mår så bra och blir så glad av det :)


Tävling hos Fokis.se

Har haft en riktigt dålig blogg veckan, och det beror på att jag inte haft något internet sen vi flyttade in i nya lägenheten. Men nu så är jag hos pappa och då får man passa på ;)

Tänkte vara med på en tävling hos Fokis.se, man kan vinna t-shirtar från http://www.phoenixtshirt.com/ man ska välja 3 favoriter.


 1: Teatime Mad Hatter shirt
Jag bara totalt älskar denna super snygga t-shirt. Jag är ju som sagt helt kär i Jonny depp och min senaste crush är så klart han som Hattmakaren i Alice i underlandet. Han e bara för söt <3 Älskar håret


2:Balloon Ride Babar t-shirt
Den här ger mig flashbacks till sagoläsning som liten. Jag hade världens största och tyngsta bok om Kung Babar, den handlade om hans uppväxt. En av mina favorit sagor. T-shirten är ju super söt och Babar programmen och sagorna ligger mig varmt om hjärtat.

3:Heart Nerds Smurf by Junk Food
Jag har alltid velat ha en sån här t-shirt. Tycker den beskriver mig bra, för jag är väldigt svag för just nördar. Hahah, alla mina pojkvänner har varit nördar. Men det är sådan jag är :)



Kalas?

Sitter hemma hos Andreas och tråkar. Han är ute och byter däcken på bilen. Vi ska väl ha någon middag här eller nått. Det är nämligen så att hans lillebror Alexander fyller 18 idag. Grattis till honom. :) 
Som flickvän måste man ställa upp på sådant, träffa släkten, fira födelsedagar m.m.
Fast man kanske inte alltid har super lust och känner sig fel.
Så måste man nästan, det hör väl till hyfs antar jag? Jag hör väl nästan till familjen så alla verkar räkna med att jag ska komma. Så det är väl bara att le och se glad ut, härda ut det hela och hoppas på att jag inte skämmer ut mig allt för mycket.


Det bästa med att låna Andreas dator, är att man kan lägga upp kort som jag aldrig någonsin skulle få lägga ut annars ;) men det han inte vet just nu lider han inte av, Men.. eftersom han läser min blogg kommer han ju märka det. WOOPS!  Bilden är från studenten förra året. Sötaste är han som vanligt <3

Snygg!



Denna tröja från Gina är så himla snygg, nästan alla storbloggare har en sådan. Men man kan ju inte klandra dom, den e ju sjukt snygg. Måste nog själv klicka hem en.

Ilska

Jag är så arg, så arg. Den mörka ilskan äter upp mig, men vad är jag arg på? Jag vet inte, men jag känner bara hat och ilska. Vad ska jag göra för att det ska bli bra? Jag blir knäpp, vill inte vara arg. Vill inte gnälla på allt och alla. Det är inte lik mig. Ska jag vara ärlig så tror jag att det är alla andras ilska som smittar av sig på mig. För hemma hos oss så skriks det bara mest hela tiden och den mest bidragande orsaken till den är min lillasysters.

Töjda öron

Ni som känner mig vet att jag har en stooor kärlek till töjda öron. Började själv töja mina öron när jag gick i 6:an. Då tyckte alla att det var äckligt, fult m.m men jag och malin töjde våra öron ändå och nu har varenda kotte en liten töjning på ett par milimeter i öronen. Jag har under nästan hela tiden haft 8 mm i ena örat och tänkte för 3 år sen att det räcker med det och jag orkar inte töja upp det andra också.

Under en tid har jag faktiskt funderat på att töja upp andra örat och också göra min 8 större. Så jag började i onsdags. Att sätta in en 10:a i 8:an var inte svårt eftersom min 8 säkert låg på 9,5 mm efter alla dessa år. Eftersom rutinen att töja sitter i så har jag nu töjt upp mitt andra hål till en 3 kanske 4?
Hoppas på att kunna sätta i en 10:a till slutet av sommarn. Man "får" bara töja upp till 2 mm varje månad och det bör man nog hålla sig inom eftersom det är lätt att örat spricker (brorsan har råkat ut för det och jag har nästan) och helst om man inte har vettet att sluta om det gör för ont. För de bör inte göra ont. Kännas ja, men ingen ren smärta då "pressar" man örat för mycket.


Ursäkta för mina slitis bilder men tänkte visa skillnaden. Vad pluttigt det är att ha 3 mm när man har van vid större. Den syns ju knappt


Besvärlig valp?

Har inte kunnat blogga eller vara inne på internet på några dagar eftersom min underbara lilla valp har tuggat på min laddarsladd. Hon är busig så det bara visslar om det, fast hon inte riktigt varit sig själv pga. medicinen. Hon har också kommit på att det är himla mysigt att ligga i mattes säng, vilket hon inte alls får. Så nu måste dörren vara stängd till mitt rum när jag inte är där. Kanske det beror på att hon inte har någon egen bädd eftersom hon har tuggat hål i sin egen. Vad skulle matte göra utan sitt lilla hjärta?


Sola och simma

Ska snart och sola + simma längder med Penis :) Jag har lovat mig själv att träna och jag fortsätter, vi får se om jag håller det. När det blir bart och lite varmare ska jag börja springa med Iriz.


Min senaste favorit låt.


Zzzz...

Hur kan man vara så här trött, jag förstår inte. Det blir nog sängen direkt efter en stund på internet och då menar jag en stund och inte 2 timmar. Men det verkar som att jag inte har någon trött hund, hon är bara busig. Varför kan hon inte sova när jag vill det?

Fick höra av Ida att jag skriver mycket om Andreas i bloggen nu för tiden och ja det har jag gjort. Men nu får det vara slut på det ett tag framöver. Kan ju inte hålla på och tråka ut er hur mycket som helst. Så inga fler smöriga inlägg om Ante. Han har nu fått sin beskärdadel.


Vårkänslor?

Det värmer i mitt hjärtat och det gör mig glad, kärleken ligger nämligen i luften. Undra om det har med våren att göra? eller är det bara av ren slump att så många har kärat ner sig och att känslor växer just nu? Jag vet inte, men det känns som att "vårkänslorna" hänger i luften som en väldigt tungt doftande parfym. Men en god sådan, jag blir glad av andras kärlek. Jag blir glad när människor mår bra.


Jag svävar på rosa moln, jag vet att det är många som gör det också och att det finns många som inte gör det. Jag har svävat på rosa moln ett ganska bra tag. I augusti har jag svävat på rosa moln pga Andreas i ett år.
På tal om Andreas så insåg jag just att jag luktar av hans parfym, vilket gjorde min kväll totalt. Kanske inte riktigt men nästan. Det hade varit bättre om han var här, men jag får helt enkelt nöja mig med att lukta på min axel ;)



Jag är glömsk

Började skriva ett inlägg igår om att fylla år. Men jag var så bra så jag lyckades radera det och nu har jag totalt glömt bort vad det var som jag skulle skriva. Varför när man skrivit värsta bra inlägget så klantar jag mig alltid? Why? why? why?

Nu ska jag mysa med hjärtat mitt och ha de allmänt bra, tror jag tralallaaa :)


Stackars bebis

Iriz har fått urinvägsinfektion, därför hon kissat inne som en tok. Jag som trott att jag tränat henne dåligt. Men inte då, det känns som skönt att få veta att det varken är hennes eller mitt fel att hon inte blivit rumsren ännu.

Eftersom hon kissat hur mycket som helst inne nu sista tiden och mycket ute också + druckit en massa vatten och varit lite hängigare än vanligt så har jag kännt mig lite orolig. Men hon börjar äta medicin idag sen så ska det väl bli bra hoppas jag.

Mattes lilla skrutta..





Kakor

Idag har jag bakat cookies med non-stop måste ju börja i förtid eftersom jag fyller år på söndag. Jag gillar inte att fylla år, det är enbart jobbigt. Gör alltid alla tårtor och bullar/kakor själv eftersom då vet man vad som är i, det är billigare och mycket mycket godare. Förresten så gillar jag inte att alla bagerier över konsumerar grädde, det är äckligt.

Imorgon ska vi hämta bottnarna till smörgåstårtan och marängbotten till den vanliga tårtan. Så ambitiös orkade vi inte vara.

Det var första gången jag gjorde sådana kakor, hittade ett recept på internet. Var roliga och lätta att baka. Faktiskt så blev dom jätte goda!



Skor

Jag tycker det är så svårt att hitta skor till avslutningsklänningen (som bör komma nån gång under nästa vecka) eller nej det är inte svårt att hitta skor som passar utan mera vilket par av alla som jag hittat. Ska de vara nitar på skorna också? Ska jag bara köra på helt enkla höga svarta? eller ska jag ha någon coolt färg? eller något lite sötare kanske? Åh, de är så svårt.

Har iaf hittat skorna jag vill ha på balen, så fort jag vet färgen på klänningen så beställer jag ^^


Grattis Malin!

Idag fyller söt malin 16 år!


Till en speciell

Nu tänker jag skriva värsta smöriga inlägget för jag tycker att en viss kille förtjänar det, han får läsa det och så kan ni andra bara strunta i det. Nu är ni iaf varnade.

För snart ett år sen lärde jag känna en av dom mest mysigaste människor jag träffat. Jag pratar såklart om dig Andreas. Du fångade mitt hjärta direkt, först lite smygande och sedan med storm.
Jag var helt totalt överlycklig att jag faktiskt kunde få umgås med en kille utan att en viss nu fd pojkvän gick i taket. Du var ju så ofarlig, inte trodde någon att du skulle vara ett "hot". Men där fick dom.
Jag har alltid tyckt att du varit intressant och den vänskap som växte under sommarmånaderna var bara helt fantastiskt. 

Helt plötsligt hade jag träffat en kille som lyssnade, är rolig, empatisk, smart, ja listan kan göras lång. Men det allra viktigaste var att jag litade på dig. Eftersom jag knappt litar på någon så var det en stor grej. Du fick mig att känna mig trygg och jag berättade saker som ingen annan visste, som ingen annan fick veta och som ingen annan förstod med du gjorde det. Jag vet att du inte berättat något till någon för det är sådan du är och självklart litar jag mycket mer på dig idag än jag gjorde då, hur nu det kan vara möjligt.

Vänskap växte till förälskelse som blev kärlek och nu är det vi. Mina drömmar blev verklighet och de är jag oerhört glad för. Självklart vet du allt det här, du har ju själv varit med och upplevt det. Jag har sagt det 1000 gånger men det känns som du har svårt att ta det till dig. Så jag tänkte om du läser det så kanske det fastnar. Jag vet att du kommer rodna och ha världens smile i ansiktet när du läser det här. Att du kommer bli glad. För du ska veta att jag uppskattar ditt sällskap och alltid vi haft, har och de som kommer bli.

Du är världens bästa kille och jag hoppas att du förstår att jag tycker det. Tänk att du står ut med mig i min minst sagt stökiga tillvaro. Men det har du alltid gjort och det gör mig lycklig. Du är mig så lik men ändå olik.

Du förstår mig, du får mig att skratta, vi gör saker tillsammans, du finns alltid när jag behöver dig, du lyssnar, du får mig att känna mig trygg, jag litar på dig, du gör min tillvaro till guld och det bästa av allt är att du finns. Andreas, jag älskar dig så mycket så det gör ont och jag är så himla kär i dig att hela jag blir som överkokt pasta (lite mosig så där du vet) när vi är och nu hoppas jag att du förstår.  


Badhuset

Har satt hjulet i rullning nu med träningen, hoppas bara att jag orkar hålla det.
Jag, Andreas och Beccy var och simmade idag sjukt skönt. Nu är jag super trött, hoppas på att kunna ta mig dit igen på torsdag och då ska jag bara simma längder. Nu dök vi efter ringar och hoppade från kanten m.m för att Beccy var med. Så om det är någon som känner sig manad för en sväng i basängen på torsdag så säg till!

Hoppas jag hinner bli lite fast till beach 2010... tiden får utvisa.

Kannusjärvi

Har varit i stugan söndag-måndag och träffat moster, mats, edvin + resten av släkten. Provat början till min balklänning. Den kommer nog bli super skulle jag tro :). Suttit vid sjön och grillat. Iriz har lekt med hundarna där och sprungit ute och busat. Hon har varit så duktig och det känns otroligt skönt att man kan ha henne lös där utan att hon smiter. Då blir matte super stolt! haha



Världens sötaste skrutt <3

Glad påsk



Linnea och alla hennes marsvin önskade mig glad påsk http://shirois.blogg.se/


Jag önskar er alla en Glad påsk! :)

Ny header

Världens bästa Linnea gjorde en ny header till mig :) Tack så mycket!

Titta in på hennes blogg http://shirois.blogg.se/

Besök i kalix

Har varit och hälsat på farfar i kalix, känns så himla illa att det kanske är en bland de sista gångerna jag träffar honom eller ännu värre den sista. Usch hemska tanke. Det får mig att bara vela gråta...

Jag e f*n charmig ;)


Skidåkning.

Har varit och åkt skidor med skolan, sjukt skönt. Jag börjar faktiskt tycka att det är riktigt kul med skidor. Malin och jag ska åka igen på måndag och förhoppningsvis ska vi börja åka 1 gång i veckan och också simma 1 gång. Måste försöka komma i form till beach 2010 HAHA. ;)

Har tränat mer den här veckan än jag gjort på länge har åkt skidor 3 dagar och simmat 1, känner mig super nöjd. Har glömt bort hut skönt det är att träna.  
 
Vann också en pläd på skolans "lotteri" ganska ful röd med en häst på... hehe

RSS 2.0